За Dr.Starke

Dr. Starke Chemische Industrie und Mineralöl GmbH е немска компания за масла, смазочни продукти, антифриз, спирачни течности и продукти за грижа за автомобила, оперираща в глобален мащаб.

Традиция и опит. Основните стълбове на марката Dr. Starke и нашата компания.

Те изграждат доверието на нашите бизнес партньори по целия свят. Основен фактор за успеха на нашите продукти е качеството на нашата работа и обслужване най-високо ниво. Благодарение на нашия голям капацитет за съхранение и най-модерната технология за бутилиране, ние винаги може да реагира бързо и гъвкаво на вашите желания и нужди Разнообразието на нашата гама услуги поставя нови стандарти. Предлагаме пълна гама от висококачествени продукти в следните категории:

– Моторни масла за леки и товарни автомобили; трактори; тежкотоварни автомобили; строителни и земеделски машини; двутактови и четиритактови мотоциклети и др.

– Трансмисионни масла за механични и автоматични скоростни кутии; индустриални скоростни кутии; стоителни машини и др.

– Хидравлични масла

– Универсални греси

– Спирачни течности

– Масла за дъзворезачки

– Антифриз

– Течности за стъкла

– Добавки

Нашите клиенти – всички успешни представители на маркови артикули, избират първокласното обслужване на Dr. Starke поради следните причини:

– Иновативни и висококачествени продукти

– Цялостни решения в крак с тенденциите

– Конкурентни цени

– Надеждна и точна доставка

– Компетентно и бързо обслужване

– Силно мотивиран и висококвалифициран екип

Dr. Starke – марка за качество от Германия – Made in Germany

DW OIL Trading GmbH е фокусирана върху продажбата на едро на парафинови продукти, двигателни и смазочни масла, промишлени и хранителни химикали, битум и други суровини и петролни продукти. От 2004 г., има разработена дистрибутроска мрежа най-вече в ЕС, Източна Европа и Азия.

Аспекти като качеството стават все по-важни за DW OIL. Вече не е достатъчно даден продукт да бъде доставен, защото пазарът изисква все повече допълнителни услуги. В този смисъл DW OIL Trading GmbH поставя специален акцент върху цялостна гама от надеждни услуги за поддръжка.

DW OIL Trading GmbH е официален дистрибутор на смазочни масла Газпромнефт в Германия и Монголия.